Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Töitä opintojen ohelle!

Kiinnostaako lisätienesti opintojen ohella? Oletko valmis lähtemään yksittäisille extravuoroille tai viikon keikoille tai työskentelemään esimerkiksi koulun lomien aikaan?

Haemme useammalle alalle keikkaluontoiseen työhön tekijöitä. Työt voivat olla esimerkiksi  puhdistustöitä, kiinteistönhuoltotehtäviä, lumitöitä, rakennusapulaisen tehtäviä tai laidasta laitaan muita erilaisia tehtäviä.

Kerrothan hakemuksessasi millaista työtä haluaisit tehdä, millaisin viikkotunnein sekä millä aikavälillä olet käytettävissä. Haastattelussa käymme läpi työmahdollisuuksia toiveidesi, taustasi ja  käytettävyytesi mukaan, jotta löydämme sinulle sopivimman työpaikan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa, hae siis jo tänään ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta! 

Lisätietoja:

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?