Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Siivooja

Haemme Varkautelaiseen yksityiseen kiinteistöpalveluyritykseen itsenäiseen työhön kykenevää ravintolasiivoojaa tiiminjäseneksi. 

Hakijalta toivotaan kokemusta ja/tai koulutusta siivous- tai laitospuolen tehtävistä, reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta, nuhteetonta taustaa sekä hygieniapassia. Työtehtäviin perehdytetään.

Työtunteja on tarjolla vähintään 30h/viikko, työajat vaihtelevat ja töitä saattaa olla myös viikonloppuisin. Työsuhde on vakituinen. Työssä tarvitaan kohtuullista suomen kielen taitoa.

Ajokortti ja oman auton käyttö on eduksi. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES:sin mukainen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työntekijänämme saat käyttöösi yrityksemme kuukausittain vaihtuvat konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko paikasta? Jätä hakemuksesi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-10 ja klo 14-15 HR-assistentti Noora Toivanen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?