Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

TIG-Hitsaaja

Haemme ammattitaitoista Tig-hitsaajaa asiakasyrityksellemme Leppävirralle.

Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä alan koulutusta.
Arvostamme oma-aloitteista ja motivoitunutta työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää yhteistyökykyä. Tehtävissä toimitaan yhtenä hitsausosaston henkilönä muiden tiimiläisten kanssa vastaten työn laadusta ja sujuvuudesta. Hakijalta edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, joustavuutta ja kestävyyttä sekä sosiaaliset- ja tiimityötaidot korostuvat tehtävässä.

Työturvallisuus- ja tulityökortti vaaditaan.

Työtä tehdään päivävuorossa. Tarjoamme alkuun määraikaisen työsuhteen vuoden loppuun saakka RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä, jonka jälkeen on hyvät mahdollisuudet työllistyä pidemmäksikin aikaa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pian!

Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaisesti/sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo.9-10 ja klo.14-15 HR-assistentti Noora Toivanen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?