Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijöitä ikkunatuotantoon

Toisen polven perheyritys Kaskipuu tarjoaa markkinoiden suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat – kaikki valtakunnan kuulua ja asiakkaiden arvostamaa Kaski-laatua. Valmistettu asiantuntemuksella valikoiduista materiaaleista.

Kaski-ovet ja -ikkunat valmistetaan ja asennetaan suomalaisella osaamisella ja asenteella, tavoitteena aina tyytyväinen asiakas. Aika muuttuu, perusteet pysyvät: aina rehtiä palvelua ja parasta Kaski-laatua remontoijille ja rakentajille. Tutustu Kaskipuun tarinaan ja tuotteisiin: https://kaski.fi/

Haemme tuotantotyöntekijöitä ikkunatuotannon eri tehtäviin Kaskipuun Viitasaaren toimipisteelle.

Oletko huolellinen ja tarkka sekä pidät käsillä tekemisestä? Tehtävään sopiva henkilö on käsistään kätevä ja on aidosti kiinnostunut työskentelemään käsityökalujen parissa, sillä työssä käytetään ruuvinvääntimiä ja muita käsityökaluja. Lisäksi erilaisten koneiden käyttö ja fyysinen työ kuuluu työpäivääsi.

Työtehtäviin kuuluu mm. kaihtimien, saranoiden, tiivisteiden ja kahvojen asennus linjastolla sekä karmien valmistus. Aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä on eduksi, mutta tärkeintä on into oppia uutta! Tehtävään annetaan alan ammattilaisten toimesta kattava perehdytys. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät ainakin vuoden loppuun asti, mahdollisesti pidempäänkin. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Työnantajanasi työsuhteen alussa on RTK-Henkilöstöpalvelu. Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen muodossa.

Hae paikkaa jo tänään oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään sitä mukaa kun sopivia tekijöitä löytyy.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15  Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?