Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Työntekijä Metallituotantoon

Etsimme asiakkaallemme Klaukkalaan työntekijää metallituotantoon, vakituiseen työsuhteeseen

Työtä tehdään ohutlevypelti tuotannossa, työ on hyvin koneistettua. Aikaisempi kokemus metallialalta tai koneiden parissa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on hyvä asenne työntekoon, olet sekä huolellinen että tarkka työssäsi ja haluat kehittyä sekä aidosti oppia alaa. Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen ja tässä työssä sinulla on hyvä mahdollisuus kasvaa alan ammattilaiseksi. Tuotannossa on mahdollista oppia mm. levyn leikkausta, särmäystä, hitsausta ja pintakäsittelyä.

Töitä tehdään alkuun aamuvuorossa, perehdytyksen jälkeen siirrytään kaksivuorotyöhön, ma-pe. Iltavuoroviikkoina työaika aina ma-to klo 14-00, pe vapaa.

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Palkkaus: TES

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja: laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?