Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Hitsareita Leppävirralle

Haemme ammattitaitoisia hitsareita eri asiakasyrityksillemme.

Tarvetta on useille eri hitsaustekniikoiden osaajille. Asiakasyritykset sijoittuvat pääasiallisesti Leppävirran talousalueelle.

Hakijoilta odotamme aikaisempaa työkokemusta hitsaajan tehtävistä sekä alan koulutusta.
Arvostamme joustavuutta, oma-aloitteista ja motivoitunutta työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää yhteistyökykyä. Tehtävissä toimitaan yhtenä hitsausosaston henkilönä muiden tiimiläisten kanssa vastaten työn laadusta ja sujuvuudesta. Hakijalta edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, joustavuutta ja kestävyyttä, sosiaaliset- ja tiimityötaidot korostuvat tehtävässä.

Eduksi katsotaan esim. kuvienlukutaito, 135, 136, ja 138 hitsausluokat sekä kokemus paksun materiaalin hitsaamisesta tai hitsaamisesta pyörityskonetta apuna käyttäen. Hitsauksen näyttökoe vaaditaan asiakkaasta riippuen.
Työturvallisuus- ja tulityökortti vaaditaan.

Työvuorot vaihtelevat asiakasyrityskohtaisesti. Hakijoilta toivotaan valmiutta 2-vuorotyöhön.  

Tarjoamme alkuun työsuhteen RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta mahdollisuus työllistyä asiakkaan työntekijäksi. Tarjolla on pitkäaikainen työsuhde ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaisesti/sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo.9-10 ja klo.14-15 HR-asiantuntija Anni Paananen, puh./WA/SMS 0400 480 613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?