Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Projektipäällikkö

OC-System Oy on korkealaatuisten verkko- ja suojaseinien, äänieristys- ja työtilojen kehittäjä, valmistaja ja projektitoimittaja. OC-System Oy:n tuotteita käytetään ympäristöissä, joissa pääsy vaarallisille tai muuten suojatuille alueille tulee olla rajattu tai rakenteilta vaaditaan hyvää äänieristystä. OC-System Oy:n tavoitteena on tuotekehityksen ja muotoilun avulla löytää uusia ratkaisuja työympäristöjen turvallisuuden ja viihtyvyyden parantamiseen. Henkilökuntaamme kuuluu reilut 30 henkeä ja liikevaihtomme on 3,75 milj €. Lue lisää OC-System Oy:stä osoitteessa https://www.oc-system.fi/

Haluatko itsenäisen ja palkitsevan työn teollisuusasiakkaiden parissa?

Etsimme asiakkaallemme myyntihenkistä PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Joroisten toimipisteeseen.

OC-System Oy:n asiakaskunta koostuu monipuolisesti sekä pienistä että suurista teollisuusyrityksistä ja rakennusliikkeistä Suomessa ja Pohjoismaissa. Työtehtävissäsi vastaat tarjouslaskennasta ja myyntiprojekteista sekä teknisestä tuesta nykyisille asiakkaille, tulevaisuudessa työnkuvasi laajenee myös uusasiakashankinnan pariin.

Toivomme hakijalta teknistä koulutusta, esimerkiksi konetekniikan parista. Lisäksi toivomme kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä tai teknisestä myyntityöstä. Alan tuntemus tai kiinnostus teknisiä voimansiirtotuotteita kohtaan katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin myynnillinen ja asiakaslähtöinen asenne, itsenäinen työskentelyote sekä hyvä ongelmanratkaisu- ja tiimityöskentelykyky. Työssäsi käytät paljon tietotekniikkaa, joten Microsoft Office-ohjelmien käyttötaito ja muu alan ohjelmistotuntemus katsotaan eduksi.

Sinulla on mahdollisuus toimia myös kansainvälisten asiakkaiden kanssa, joten toivomme sinun hallitsevan suomen ja englannin kielen sujuvasti sekä puhuttuna, että kirjoitettuna.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, ja valittu henkilö työllistyy OC System Oy:lle. Työssä sovelletaan Teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta. Työnantaja tarjoaa mielenkiintoisen ja itsenäisen työn kansainvälisessä ympäristössä sekä erinomaiset edut. Saat täyden tuen kehittyä oman tuotealueesi ammattilaiseksi apunasi yrityksen asiantuntija- ja myyntitiimi. Työ alkaa tammikuussa 2022.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana. Täytä hakemus palkkatoiveineen oheista linkkiä käyttäen.

Lisätietoa paikasta antaa arkisin klo.9-10 ja klo.14-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen puh/sms/wa 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?