Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Avustava tuotantotyöntekijöitä metallialalle

Haemme asiakkaallemme Punkaharjulle tuotantotyöntekijöitä avustaviin töihin!

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta metallipuolesta, joskin se kokemus lasketaan sinulle eduksi. 
Tärkeintä työskentelyn kannalta on hyvä, oppimishaluinen asenne ja motivaatio työntekoon! 


Työ on tarkkuutta vaativaa ja ajoittain reipastahtista. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa hiomista, ja muita tuotannon avustavia töitä.

Valittu henkilö työllistyy RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, ja aluksi työtä on tarjolla noin kahdeksi kuukaudeksi, mutta hyvän tekijän löydyttyä töitä on mahdollisesti pidempäänkin. Työ on kokoaikaista päivätyötä, joskin valmius mahdolliseen 2-vuorotyöhön on toivottavaa.

Hae paikkaa pikaisesti hakulomakkeen kautta, työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo.9-10 tai klo.14-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen puh/sms/wa 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?