Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Työnjohtaja, terminaali

Haemme työnjohtajaa alihankintakohteeseemme Vantaalla sijaitsevaan terminaaliin vakituiseen työsuhteeseen.

Työnjohtajana vastaat operatiivisella tasolla kohteen laatutavoitteiden ja palvelulupausten täyttymisestä.

Työtehtäviisi kuuluu alihankintakohteen operatiivinen johtaminen; päivittäisen toiminnan sujuvuus sekä toiminnan kehittäminen. Teet aktiivisesti työvuorosuunnittelua, resursointia sekä reagoit muutoksiin.

Haemme henkilöä, joka on tulostavoitteellinen, kehitysorientoitunut ja aikaansaava työssään. Olet ehkä työskennellyt jo aikaisempien kehitysprojektien parissa hyvin tuloksin sekä olet esimiehenä tsemppaava ja esimerkillä johtava. Ymmärrät toiminnan laatu- ja aikataulukriittisyyden terminaaliympäristössä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää jämäkkää ja johdonmukaista työskentelytapaa, hyviä esimiestaitoja sekä kykyä tarttua myös itse toimeen. Tarvitset työssäsi suomen ja englannin kielitaitoa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta logistiikka-alalta sekä ymmärrystä terminaalin prosesseista. Lisäksi arvostamme lean- ajattelutapaa sekä tämän käytäntöön viemistä.

Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kohteessa sovelletaan AKT terminaalitoiminnan työehtosopimusta ja töitä tehdään arkisin klo 13- 21.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, dynaamisen ja eteenpäin menevän työyhteisön, suuren konsernin tuen sekä kannustavat henkilöstöedut osana Contineo- konsernin henkilöstöetuohjelmaa.

Liitä CV ja hakemus palkkatoiveineen, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin palvelupäällikkö Tomi Tastén; tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4090

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?