Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Elintarviketyöntekijä

71-vuotias Maustepalvelu on Suomen johtava elintarvikekomponenttien asiantuntija ja toimittaja. Raaka-ainetoimittajana aloittaneesta yhtiöstä on vuosien varrella kehittynyt monipuolinen kumppani, jonka asiakkaat hyötyvät sen vahvasta osaamisesta ja kansainvälisistä kontakteista.

Oletko vuorotyövalmiudella varustettu, aidosti elintarvikealasta kiinnostunut tekijä tai sitten jo alan kokenut konkari? 

Etsimme MP-Maustepalvelulle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ mausteiden valmistuksen pariin!

Työtehtävät sisältävät koneellista mausteseosten tekoa reseptien mukaan sekä valmiiden tuote-erien käsittelyä ja pakkausta. Työ on sekä manuaalista raaka-aineiden käsittelyä että prosessiin liittyvää valvontatyötä. Työ edellyttää hakijalta hyvää fyysistä peruskuntoa sekä sujuvaa ATK-järjestelmien käyttötaitoa. Työaika tehtävässä on 37,5h/viikko, työtä tehdään aamu- ja iltavuorossa arkipäivisin.

Toivomme hakijalta halua kehittää omia tuotannon moniosaamistaitoja, työtä pelkäämätöntä asennetta ja sitoutumista työhön, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja hyviä tiimityötaitoja, vastuullisuutta sekä tuotannon toimintaa kehittävää työotetta.

Hakijan eduksi luetaan elintarvikealan kokemus ja/tai koulutus sekä hygieniapassi. 

Työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisena  työsopimuksena syksyyn 2021 asti, josta on mahdollisuus vakinaistua toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus elintarvikealan TES mukaisesti kokemus huomioiden. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa:

- HR-harjoittelija Sara Virtanen (sara.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4338) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

- HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?