Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Sähkömetallimiehiä, neljä kappaletta

Sähkömetallimiehiä, neljä kappaletta

Jos olet kokenut metallialan ammattilainen tai alan kehittyvä osaaja, tämä on sinulle!

Haemme asiakkaallemme SCC Installation Ltd Oy:lle neljää sähkömetallimiestä Helsingin telakalle. 

Tehtävänkuva ja odotukset

Työnkuvasi on kaapelihyllyjen asennus laivaan. Aiempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi mutta mikäli olet hitsaustaitoinen ja kuvanluvun hallitseva metallimies, pystyt työn hoitamaan. Työssäsi pääset työskentelemään osana osaavaa tiimiä joten hallitsethan ryhmässä toimimisen. Työturva- ja tulityökortti vaaditaan työn suorittamiseen.


Työsuhde ja palkkaus

Työ on kokopäivätyötä ja hommia on tiedossa pidemmäksi aikaa. Palkkaus TES:n mukaan tai neuvoteltavissa. Asunto Helsingissä asiakkaan puolesta.


Mitä tarjoamme?

Sinä olet aina oman työurasi ratissa ja teet päätöksesi työllistymisestäsi. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa silottelemme sinulle tien.

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Lisätietoja antaa Tuomas Kaukomies, 044 412 4366.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?