Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Rikastamotyöntekijä

Endomines on kaivos- ja malminetsintäyhtiö, jonka ensisijainen painopiste on kulta. Yhtiö harjoittaa malminetsintää Karjalan kultalinjalla Itä-Suomessa. Lisäksi yhtiö on käynnistämässä kaivostoimintaa Yhdysvaltain Idahossa. Yhtiö pyrkii parantamaan pitkän aikavälin kasvumahdollisuuksiaan tehostamalla malminetsintäänsä sekä yritysostoin. Endominesin tavoitteena on hankkia poliittisesti vakailla alueilla olevia esiintymiä, jotka on mahdollista saada tuotantoon nopeasti ja rajoitetuin investoinnein.

 

Rikastamon käyttö- ja kunnossapitohenkilöstöä

Kultakuumetta? Nyt sinulla on mahdollisuus työskennellä tämän jalometallin etsinnän ja jalostuksen parissa. Pampalon kultakaivoksen uudelleenavaamisen johdosta haemme työntekijöitä rikastamoon sekä kunnossapitotehtäviin.

Rikastamossa ylläpidät sekä valvot prosessia jossa kivimateriaalia kulkee murskauksen, jauhatuksen ja vaahdotuksen läpi.

Aikaisempi työkokemus kaivosalalta tai tuotannon prosessien parissa työskentelystä antaa hyvän pohjan työskentelyyn. Työntekijä hallitset kokonaisuuksia, olet tarkkaavainen ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot.

Työtä tehdään vuorotyönä pidemmissä pätkissä joka taas mahdollistaa pidemmät vapaat. Asuminen on mahdollista kaivoksen läheisyydessä ja paikallinen luonto tarjoaa hyvän mahdollisuuden rentoutumiseen työvuoron jälkeen.

Työt pääset aloittamaan vaikka samoin tein tai sopimuksen mukaan viimeistään ensi vuoden alussa. Palkkaus muodostuu työntekijän osaamisen ja työtehtävän mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Matti Huovinen,    p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi 
Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / 
minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?