Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Vaatekaupan myyjä

Hei sinä asiakaspalveluhenkinen myyjä, jolta löytyy myös visuaalista näkemystä, etsimme juuri sinua! Muoti on intohimosi ja haluat tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelukokemuksen. Pääset tekemään myyntityötä naisten- sekä miestenmuodin parissa ja löytämään asiakkaillemme sopivimmat tuotteet jokaiseen tarpeeseen.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kassan käytöstä sekä nykyaisen tietoteknisen osaamisen. Tärkeimpänä pidämme kuitenkin hyviä asiakaspalvelutaitoja, rakastat myyntityötä sekä kohtaat asiakkaat aina hymyssä suin. Työtehtäviin annetaan hyvä perehdytys.

Myymälä sijaitsee Varkaudessa ja on avoinna arkisin klo 10-17 sekä lauantaisin klo 10-14, joten työvuoroja tehdään näiden aikojen puitteissa. Työtunnit vaihtelevat tarpeen mukaan 18-37,5h/viikko ja työt alkavat sovitusti tammikuussa.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, jonka jälkeen on hyvät mahdollisuudet työllistyä asiakkaan kirjoille.

Palkkaus kaupanalan TES:in mukainen.

Mikäli tämä olisi juuri sinun juttusi, niin hae pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-10 tai klo 14-15 HR-assistentti Noora Toivanen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?