Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Varastotyöntekijä Vantaalle

Etsimme varastotyöntekijää Vantaalle

Oletko reipas, huolellinen ja tarkka työntekijä? Haemme asiakkaallemme monipuolisiin työtehtäviin varastotyöntekijää keräily, pakkaus, lähettämö työhön. Aiempi lavansiirtovaunu tai trukkikokemus ovat sinulle eduksi, tarpeen tullen sinut kuitenkin myös perehdytetään ajamaan trukkia. Mikäli olet oma-aloitteinen sekä halukas kehittymään logistiikan osaajaksi, voit olla juuri etsimämme henkilö.

Työaika: ma-pe 8-16 

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Tysuhde on määräaikainen vuoden loppuun asti. Tämän jälkeen voit mahdollisesti jatkaa samoissa tehtävissä tai työllistyä RTK-Henkilöstöpalvelun kautta muihin varastoalan tehtäviin.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja työt alkavat heti sopivien henkilön löydyttyä.   

Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa, hae siis jo tänään ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Lisätietoa tehtävästä antaa: HR-asiantuntija Laura Vänskä, laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi, 0444124189

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?