Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kokkeja/keittiötyöntekijöitä Tahkolle

Etsimme asiakkaallemme reippaalla asenteella ja oppimisinnolla varustettuja kokkeja/keittiötyöntekijöitä Tahkolle. Tarjolla on kokoaikaisia työpaikkoja joulukuun alusta huhtikuun loppuun.

Keittiötyöntekijänä pääset valmistamaan mm. hampurilaisia, salaatteja ja muita bistroannoksia sekä huolehtimaan keittiön siisteydestä. Aiempi kokemus vastaavasta työstä sekä alan koulutus ovat eduksi, mutta asenne ratkaisee, sillä tehtävään annetaan kattava perehdytys. Tehtävässä tarvitset voimassa olevaa hygieniapassia.

Toivomme sinulta asiakaslähtöistä otetta työhön, halua puhaltaa yhteen hiileen ja intoa oppia valmistamaan asiakkaille herkullisia ruoka-annoksia.

Pääset nauttimaan pienen perheyrityksen lämpimästä tunnelmasta ja Tahkon kauniista maisemista! Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen muodossa.

Kiinnostuitko paikasta? Jätä hakemusta oheisen linkin kautta, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 
Mikäli mieleesi heräsi kysyttävää, lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9–15 antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?