Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tapahtumasiivoojia Nokia Arenalle

Tampeereen Kannen areenan valmistuu joulukuussa 2021 ja areenalle mahtuu jopa yli 15.000 katsojaa. Kokonaisuus on Euroopan ensimmäinen uuden sukupolven elämyskeskus, joka vastaa monipuolisesti erilaisista urheilu-, viihde- ja kongressitapahtumista. Areenalle kiinteistöpalvelut toimittaa RTK-Palvelu. https://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/kansiareena-rekryt/

Tarjolla on nyt kymmeniä upeita työmahdollisuuksia Tampeereen Kannen areenan modernissa ja mielenkiintoisessa työympäristössä siivouspalveluiden parissa.

Etsimme rekrytointiyhteistyössä RTK-Palvelun kanssa Tampereen toimipisteelle TAPAHTUMASIIVOOJIA.

Tehtävänkuva

Osana RTK-Palvelun Tampereen siivouksen tiimiä tulet osallistumaan Nokia Arenan monipuolisten tapahtumien siivouksiin.

Tapahtumasiivoukset sijoittuvat pääsääntöisesti ma-la klo 06-00 väliselle ajalle, mutta vuoroja tarjotaan tarvittaessa myös sunnuntaisin ja yöaikaan.

Työaika tehtävissä on 10-37,50 h viikossa. Työ soveltuukin mainiosti lisätyötä etsiville ja opiskelijoille – työajat voidaan räätälöidä elämäntilanteeseesi sopiviksi.  Tapahtumia on tiedossa runsain mitoin ja työvuoroja voidaan tarjota myös Tampereen alueen muissa siivouskohteissa, kuten ostoskeskuksissa ja liikekiinteistöissä, joten täydet viikkotunnit ovat ahkeralle tekijälle mahdollisia.

Voit olla jo kokenut siivousalan konkari tai alan tehtävistä kiinnostunut tekijä – tehtäviin tarjotaan kattava perehdytys ja RTK-Palvelun esimiesten ja kollegoiden tuki turvaa päivittäisessä työssäsi menestymisen.

Työsuhde

Valitut henkilöt työllistyvät suoraan RTK-Palvelulle toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työsuhteessa sovelletaan kiinteistöhuoltoalan työehtosopimusta ja palkkaus tehtävissä TES PR 2-6 huomioiden aiempi kokemuksesi ja sinulle osoitetut työtehtävät.

Mitä RTK-Palvelu tarjoaa?

Tämä on juuri Sinun mahdollisuutesi päästä moderniin ja mielenkiintoisen työympäristöön ja osaltasi mahdollistaa miljoonien tapahtumavieraiden ikimuistoiset elämykset. Tarjolla on monipuolinen ja vastuullinen rooli osana ammattimaista ja osaavaa työyhteisöä.

RTK-Palvelu pitää huolta henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK-Palvelu pyrkii siihen, että työntekijät työskentelevät heillä tyytyväisinä ja pitkään. RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus kotisivuillamme jo tänään!

 

Jäikö kysyttävää? Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa:

- HR-harjoittelija Sara Virtanen (sara.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4338) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

- HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?