Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Palveluohjaaja

RTK-Palvelu Oy toimii maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja sen palveluksessa työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi RTK-Palvelu tarjoaa kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

Etsimme RTK-Palvelulle Rovaniemelle työhön osallistuvaa palveluohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi vastaat perussiivousten suunnittelusta ja aikataulutuksesta yhdessä esihenkilön kanssa sekä osallistut suorittavaan työhön vaativissa asiakaskohteissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään kahden vuoden kokemusta siivoustyöstä, eduksi katsotaan aiempi kokemus palveluohjaajan tai vastaavan tehtävistä sekä alan koulutus. Lisäksi tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa. Valitulle henkilölle teetetään suppea turvallisuusselvitys. 

Tehtävä sopii sinulle, mikäli olet sosiaalinen ja tunnollinen henkilö, jolla hommat ei jää puolitiehen. 

Viikkotyöaika on 37,5 h, pääsääntöisesti työt sijoittuvat arkisin klo 6.-14.00 välille, mutta satunnaisesti myös iltoihin ja viikonloppuihin. Palkkaus Kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen osana huikeaa siivouspuolen tiimiä, jossa mahdollisuudet kehittyä ja edetä työurallasi!

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pian oheisen hakulinkin kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun Päivi p.044 412 4487 tai paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?