Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä, valmistus

Aspocomp Group Oyj on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, joka on erikoistunut vaativiin piirilevyteknologioihin. Piirilevyjen valmistuksen ohella Aspocomp tarjoaa niihin liittyviä suunnittelu- ja logistiikkapalveluita.

Aspocomp luo lisäarvoa asiakkailleen vahvalla valmistuksen ja teknologian osaamisellaan sekä nopeilla ja luotettavilla toimituksillaan. Aspocompin toimittamia piirilevyjä käytetään muun muassa tietoliikenneverkoissa ja -laitteissa, autoelektroniikassa, turvateknologian ja terveydenhuollon järjestelmissä, mikropiirien tuotekehityksessä sekä teollisuuden automaatiosovelluksissa.

Piirilevy on pääasiallinen liitäntämenetelmä elektronisissa laitteissa. Useimmissa elektronisissa laitteissa piirilevy toteuttaa komponenttien välisen kytkennän sekä toimii komponenttien asennusalustana. 

Tulet täydentämään noin sadan ammattilaisemme joukkoamme ja varmistamaan Aspocompin hyvää asiakaspalvelua asiakkaillemme.

Lisätietoa yrityksestä saat osoitteessa www.aspocomp.com

Etsimme asiakkaallemme Aspocomp Oy:lle tuotantotyöntekijää poraukseen ja työstöön.

Oletko huolellinen ja tarkka sekä pyrit aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen? Nautit yksin työskentelystä ja vastuunkannosta etkä säikähdä reipasta työtahtia, vaan sinulla pysyy langat käsissä myös hoitaessasi samanaikaisesti useita eri työvaiheita. Lisäksi pidät fyysisestä työstä ja olet kätevä käsistäsi.

Työtehtäviisi kuuluvat piirilevyjen käsittelyt, poraukset ja laserporaukset sekä irti jyrsinnät CAM-osastolta tulleiden ohjelmien ja annettujen työohjeiden mukaisesti. Tulet käyttämään työssäsi useita laitteita yhtä aikaa, joten toivomme sinulta hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä keskittyä useampaan asiaan samanaikaisesti.

Arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta sitä tärkeämpää on pitkäjänteinen ja määrätietoinen asenne työntekoa kohtaan sekä valmius tehdä keskeytyvää kolmivuorotyötä. Tehtävään annetaan kattava perehdytys alan ammattilaisten toimesta.

Hae pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa arkisin klo 8–16 Daniel Hakso p. 044 4124487/ daniel.hakso@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?