Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijöitä lämpökäsittelyyn

Heatmasters on kansainvälinen teollisten palveluiden ja laitteiden toimittaja, joka on erikoistunut lämpökäsittelyyn, pintakäsittelyyn sekä muihin palveluihin valmistavalle teollisuudelle ja prosessilaitosten kunnossapitoon.

Lue lisää: https://heatmasters.net/fi/

 

Haemme Heatmastersille Hollolaan työntekijöitä metallien lämpökäsittelyyn

Työtehtäviisi kuuluu putkistojen ja erilaisten metallikappaleiden lämpökäsittely prosessilaitoksissa (voimalaitokset, öljynjalostamot, sellutehtaat, jne.) ja konepajoissa asiakasrajapinnassa ympäri Suomen. Asennuskohteet sijaitsevat toisinaan ulkomailla, joten arvostamme englannin kielen osaamista käytännön tilanteissa. Pidät liikkuvasta työstä ja näet ulkomaanprojektit mahdollisuuksina oppia uutta eri kulttuureista. Työssä yhdistyy fyysinen käsillä tekeminen ja tietoteknisten ohjelmien käyttö. Toivomme, että olet asiakaslähtöinen ja osaat kommunikoida sujuvasti eri sidosryhmien kanssa.

Toivomme sinulta metallialan peruskoulutusta tai muuta vastaavaa ammatillista osaamista. Kokemus mekaanisen kunnossapidon töistä katsotaan eduksi. Työkohteisiin kuljetaan pakettiautoilla, joten ajokortti on työssä välttämätön.

Olet etsimämme henkilö, mikäli kykenet itsenäiseen työhön ja osaat toimia myös osana asiantuntijatiimiä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviin ja toivommekin, että olet innokas oppimaan ja haluat kehittää jatkossakin ammattitaitoasi kuuluen alamme parhaimpiin osaajiin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus saada vakituinen työ Heatmastersin palveluksessa. Kyseessä on kokoaikainen työ, jossa työpäivät saattavat olla toisinaan pitkiäkin asennuskohteiden mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tomi Tastén 044 412 4090 / tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?