Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Sähköasentaja, Hollolaan

Heatmasters on kansainvälinen teollisten palveluiden ja laitteiden toimittaja, joka on erikoistunut lämpökäsittelyyn, pintakäsittelyyn sekä muihin palveluihin valmistavalle teollisuudelle ja prosessilaitosten kunnossapitoon.

Lue lisää https://heatmasters.net/fi/

Haemme Heatmastersille Hollolaan sähköasentajaa

Työtehtäviisi kuuluu erilaisten lämpökäsittelyyn liittyvien laitteiden ja tarvikkeiden sähköasennus-, kokoonpano- ja kehitystyöt. Myös erilaisten lämpökäsittelyuunien huolto-, korjaus- ja kalibrointitehtävät ovat tärkeä osa työnkuvaasi. Työtä tehdään Heatmastersin toimipisteellä Hollolassa sekä asiakkaiden tiloissa (usein konepajoissa) ympäri Suomen, sekä jonkun verran ulkomailla.

Toivomme sinulta sähköalan peruskoulutusta tai muuta vastaavaa ammatillista osaamista sekä aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olet etsimämme henkilö, mikäli kykenet itsenäiseen työhön ja osaat toimia myös osana asiantuntijatiimiä. Toivomme, että olet asiakaslähtöinen ja kommunikointi eri sidosryhmien kanssa sujuu sinulta myös englanniksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus saada vakituinen työ Heatmastersin palveluksessa. Kyseessä on kokoaikainen työ.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, dynaamisen ja eteenpäin menevän työyhteisön, suuren konsernin tuen sekä kannustavat henkilöstöedut osana Contineo- konsernin henkilöstöetuohjelmaa.

Liitä CV ja hakemus palkkatoiveineen, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Tomi Tastén 044 412 4090 / tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi


RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?