Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Verhoilija, David Health Solutions Ltd.


Haemme asiakkaallemme VERHOILIJAA  pitkäaikaiseen työsuhteeseen Outokumpuun.

David Health Solutions Ltd. on maailman johtava tuki- ja liikuntaelimistön kuntoutusratkaisuiden tuottaja. Terveydenhuollon ammattilaiset yli 30 maassa käyttävät DAVID Exercise Therapy Solution -ratkaisua ja ovat pystyneet auttamaan miljoonia kroonisesta ja toistuvasta kivusta kärsiviä potilaita. Palvelemme sairaaloita, ortopediakeskuksia, fysioterapiaklinikoita ja vanhustenhoitokeskuksia alan kattavimmalla ja hienostuneimmalla ratkaisulla. Pilvipohjainen alusta ja älylaitteet mahdollistavat potilaan kuntoutusmatkan reaaliaikaisen hallinnan. Tinkimätön biomekaniikka yhdistettynä älykkääseen tekniikkaan tuottaa ennustettavia ja dokumentoituja tuloksia korkealla tuottavuudella. Tuotteemme valmistetaan Outokummussa. 

Kiinnostaako sinua työllistyä paikalliseen, kehittyvään yritykseen? Katso lisää: https://davidhealth.com/ 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, eduksi katsomme aikaisempaa alan kokemusta ja osaamista verhoilusta. Toivomme Sinulta ahkeraa ja työtä pelkäämätöntä asennetta, huolellisuutta ja laadukkaasta työnjälkeä, sorminäppäryyttä sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Työtä tehdään päivätyönä. Työntekijöille on hyvät ja kattavat edut, mm. pyöräetu sekä laajan työterveyshuollon palvelut.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Voit laittaa hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?