Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Ravintolatyöntekijöitä pikaruokaravintolaan

McDonald’s on maailman toiseksi suurin kansainvälinen pikaruokaketju, ja yksi maailman tunnetuimmista brändeistä. Se on myös Suomen kolmanneksi suurin ravintolaketju, joka palvelee asiakkaita 65 ravintolan voimin. McDonald's-ravintolat toimivat pääasiassa paikallisin yrittäjävoimin, ja ovat todella hyvä ponnahduslauta työelämään.

Etsimme asiakkaallemme Varkauden McDonald'sille ravintolatyöntekijöitä erilaisilla tuntisopimuksilla!

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, vaihtelevan työnkuvan, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden edetä urallasi.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti pikaruokaravintolan kassa-, keittiö- ja salityöt. Työ pitää sisällään asiakaspalvelua, pikaruoan valmistusta sekä ravintolan siisteyden ylläpitämistä. 

Sovit työhön hyvin mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, tiimityötaitoinen, kykenet vuorotyöhön ja sinulla on halu oppia uusia asioita. Työhön perehdytetään, joten vastaavaa kokemusta ei vaadita. Hygieniapassi luetaan eduksi, mutta senkin voit suorittaa ensimmäisten työkuukausien aikana. Olethan täysi-ikäinen. 

Haethan paikkaa pikaisesti hakulomakkeen kautta, haastattelemme jo hakuaikana. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työntekijät työllistyvät alkuun Rtk-Henkilöstöpalvelun kautta, mahdollisuus jatkoon McDonald'sin omilla kirjoilla. Palkkaus MaRa-alan TES.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 8-14 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?