Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Toimistotyöntekijä logistiikan alalle, Vantaa

Etsimme asiakkaalleemme toimistotyöntekijää laskutukseen.

Tehtävään pääasiallisesti kuuluu varastointi- ja terminaalilaskutus, sekä rahtikirjakäsittely. Myös muut toimistotyöt ja yhteydenpito eri sidosryhmien kanssa on osa työnkuvaasi. Aiempi kokemus logistiikasta ja laskutuksesta katsotaan hakijalle eduksi. Hakijalta toivotaan myös sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa, sillä tehtävässä käytät kumpaakin kieltä. Tehtävässä on myös etätyö mahdollisuus.

Työaika: joustavasti arkisin 8-16

Palkka: Autoliikennealojen toimihenkilöiden TES

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilö löydyttyä.

Lisätietoja: laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?