Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Hankinnan asiantuntija (Projektit & Sopimukset)

Hankinnan asiantuntija (Projektit & Sopimukset)

Haemme asiakkaallemme Eurajoen Olkiluotoon hankinnan asiantuntijaa vahvistamaan heidän hankintaorganisaatiotaan.

Työnkuva:

Haettava henkilö vastaa pääasiallisesti sekä projektihankinnoista että hankintasopimuksista. Tarjolla on näköalapaikka ydinvoima-alan monimuotoisiin tehtäviin ja mahdollisuuden toimia hankinnan asiantuntijana ainutlaatuisessa toimintaympäristössä.

Tämä paikka on henkilölle, joka kykenee pitämään useampiakin lankoja käsissään ja vie hallitusti suurempiakin hankintakokonaisuuksia maaliin asti. Tehtävä pitää sisällään hankintojen suunnittelua, sopimusneuvotteluja ja erilaisia projektihankintoja, joissa tehdään yhteistyötä asiantuntevan organisaatiomme sekä laajan kansainvälisen kumppaniverkostomme kanssa.

Työtehtävässä pääsee mukaan ydinvoiman elinkaaren kaikkiin vaiheisiin sähköntuotannosta käytetyn polttoaineen loppusijoitukseen. Henkilöltä toivotaan halukkuutta asioiden kehittämiseen sekä taitoa heittäytyä oppimaan uutta.
 
Hakijan tausta:

Teknillinen tai kaupallinen koulutustausta (esim. DI / insinööri, KTM / tradenomi) antaa hyvät lähtökohdat onnistua tässä tehtävässä. Lisäksi toivotaan sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa. Muut kielet (esim. ruotsi, ranska, saksa) sekä aiempi työkokemus hankinnasta ja/tai projektipäällikön tehtävistä katsotaan eduksi.

Henkilö tulee olemaan osa nuorekasta ja eteenpäin menevää hankintatiimiä, jossa työt hoidetaan tiukalla otteella huumorin siivittämänä. Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kesto vuoden 2022 loppuun tai aloituksen viivästyessä 12 kk. Mahdollisuus jatkoon olemassa.

Hakuaika päättyy21.01.2022 19:00

Lisätietoja: Tuomas Kaukomies, 044 412 4366.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?