Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotannontyöntekijä, Vantaa

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle tuotannontyöntekijää


Etsimme asiakkaalleemme tuotannontyöntekijää testaus ja mittauslaitteiden valmistukseen siistissä työympäristössä. Työ pitää sisällään kokoonpanoa, laaduntarkkailua ja muita tuotannollisia tehtäviä. Aikaisempi kokemus esimerkiksi elektroniikka kokoonpanosta on eduksi. Suurin osa työstä on pöydän ääressä istumatyötä, tuotteiden loppukatsaukset tehdään kuitenkin seisomatyönä. Tarkkuus ohjeistuksien lukiessa on edellytys työssä menestymiselle. Työohjeet ja dokumentit ovat englanninkielisiä.

Toivomme sinulta sähköalan koulutusta, teknisten piirustusten lukutaitoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Huomioimme haussa myös uransa alussa olevat asentajat, sillä tehtävään perehdytetään.

Työaika: Joustavasti arkipäivisin klo 7:00 alkaen

Palkka: Teknologiateollisuuden työehtosopimus

Lähetä CV ja hakemus mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. 

Lisätietoja: laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?