Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Myyntisihteeri puhtausalan myymäläketjuun

VeliMark on Suomen johtava puhtaus- ja hygieniatuotteiden sekä henkilönsuojaimien myymäläketju, jonka työntekijät ovat iloisen raidallinen joukko aikaansaavia asiantuntijoita. Tarjoamme puhtauden, teollisuuden, hoiva-alan ja HoReCan ammattilaisille laajan valikoiman käyttötarvikkeita sekä erityisosaamisen, joka saa arkesi sujumaan.

Teemme töitä suurella sydämellä ja omalla reippaalla tyylillämme. Ei seepra raidoistaan luovu!

Myyntisihteeri puhtausalan myymäläketjuun

Etsimme Espoon Koskeloon, Suomen johtavaan puhtaus- ja hygieniatuotteiden myymäläketju VeliMark Oy:n, asiakaspalveluhenkistä myyntisihteeriä.

Työarkesi pitää sisällään monipuolisia myynnin työtehtäviä: vastaanotat ja käsittelet asiakkaiden tilauksia, hallinnoit asiakastietoja ja tilaus-toimitusprosessia aina laskutukseen saakka. Olet myös osa myymälätiimiä, jossa opastat ja palvelet ammattiasiakkaitamme oikeissa tuotevalinnoissa ja -hankinnoissa.

Kyseessä on kokopäivätyö ja työtä tehdään arkisin klo 8 – 16.

Tehtävässä menestymistä tukee puhtausalan tutkinto (esimerkiksi siivousteknikko tai laitoshuoltaja) tai alan kokemus esimerkiksi kiinteistöhuolto- tai puhtaanapitoalalta. Työtäsi ohjaa asiakaspalveluhenkisyys ja halu oppia uutta.

Hyvät vuorovaikutustaidot ovat Sinulle tärkeä työväline asiakaspalvelutilanteissa ja tarvitset työssä suomen- sekä englannin kielen taitoa.

SAP-toiminnanohjausjärjestelmä ja Office-taitosi pääsevät kehittymään ja niiden käyttöön saat perehdytyksen.

Nyt Sinulla on mahdollisuus päästä osaksi innostunutta työyhteisöä, jossa on hyvä tekemisen meininki. Työtä tehdään yhdessä kiireisissäkin hetkissä – unohtamatta huumoria ja yhteisiä lounas- ja kahvihetkiä.

Lähetä CV ja hakemus mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Laura Vänskä p. 044 412 4189 / laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?