Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tiiminvetäjä (isännöinti), Kiinteistöjuridia

Kiinteistöjuridia -yhtiöt on isännöintiin ja kiinteistöhallintaan erikoistunut Pirkanmaalainen perheomisteinen isännöintitoimisto yli 20 vuoden asiantuntijakokemuksella. Heidän palvelualueitaan ovat Tampere, Pirkkala, Nokia, Lempäälä, Kangasala, Ikaalinen, Hämeenkyrö ja Ylöjärvi, sekä Pirkanmaan lähikunnat. Kiinteistöjuridian osaaminen kokonaisvaltaisesta isännöinnistä takaa, että asiat ovat hyvin hoidettuja ja valvottuja. https://kiinteistojuridia.fi/

Oletko isännöintialan ammattilainen, jolla pysyy langat käsissä useankin työtehtävän keskellä ja joka kantaa varmuudella vastuunsa esihenkilötehtävissä?

Etsimme Kiinteistöjuridia -yhtiöille uuteen rooliin heidän isännöinnin ammattilaisten joukkueeseen TIIMINVETÄJÄÄ!

Tehtävänkuva ja odotukset

 Työssäsi tulet toimimaan 3-6 isännöitsijästä koostuvan tiimin suorana esihenkilönä vastaten osaltasi Kiinteistöjuridian yksiköiden operatiivisen toiminnan sujuvuudesta. Lisäksi tiimeihin kuuluu isännöitsijöiden työpareina toimivia avustavia isännöitsijöitä. Kiinteistöjuridia työllistää yhteensä n. 20 henkeä.

Vastuualueellesi tulevat kuulumaan tiiminvetäjän tehtävien lisäksi sinulle nimettyjen isännöintikohteiden päivittäiset tehtävät ja hallinnollinen työ. Työssäsi tulet käyttämään monipuolisesti asiakkuushallintaohjelman lisäksi MS Office -ohjelmistoperheen tuotteita.

Tiiminvetäjän roolissa odotamme Sinulta:

 

Voit olla isännöintialan ammattilainen, joka on jo osoittanut kannuksensa esihenkilötyössä, tai toimialalla seuraavaa ura-askelta etsivä vastuuntuntoinen tekijä.

Hakijan eduksi luetaan toimialakokemuksen lisäksi aiempi kokemus esihenkilötehtävistä ja/tai esihenkilötyöhön valmistavat koulutukset sekä muu kiinteistöalan kokemus ja tuntemus.

Työsuhde

Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseen. Palkkaus työsuhteessa on sopimuksen mukaan ja työt alkavat alku vuonna 2022. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Työn luonteesta johtuen valituille hakijoille suoritetaan luottotietotarkistus.

 

Mitä asiakkaamme tarjoaa?

Uudessa tiiminvetäjän roolissa Kiinteistöjuridialla pääset aidosti vaikuttamaan työnkuvasi sisältöön ja rakentamaan isännöintialan kärkitoimijoihin kuuluvan, perinteikkään yrityksen menestystarinaa. Tehtävä on huikea mahdollisuus kehittyä ja kasvaa isännöintialan ammattilaisena.

Työsuhteet talossa ovat pitkiä ja myös tämä rekrytointi tähtää uuden, pitkäaikaisen uuden Kiinteistöjuridialaisen löytämiseen.

Oletko se juuri Sinä? 

 Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

Jäikö kysyttävää? Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa:

HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

HR-asiantuntija Sara Virtanen (sara.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4338) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu #työelämänkohtaamisia

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?