Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Sähköasentaja/ Kokoonpanija, Vantaalle

Haemme asiakkaallemme Rosendahl Nextromille sähköasentajaa teollisuuden laitteiden asennukseen Vantaan toimipisteelle. 

Rosendahl Nextrom on maailman johtava optisen kuidun ja kuitukaapeleiden valmistuslinjojen, tuotantoratkaisujen ja palveluiden toimittaja. Yrityksellä on tehtaat Suomessa, Romaniassa ja Itävallassa. Rosendahl Nextrom on osa Knill Gruppe konsernia ja liiketoiminta on erittäin voimakkaassa kasvussa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.rosendahlnextrom.com ja www.knillgruppe.com 

 

Työtehtäviisi kuuluu mekaanisten laitteiden sähköasennukset, tarvittaessa työ sisältää myös mekaniikka-asennuksia ja kokoonpanoa.

Toivomme sinulta sähköalan koulutusta, teknisten piirustusten lukutaitoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Huomioimme haussa myös uransa alussa olevat asentajat.

Palkkaus: lähtien 13€/h, kokemuksesta riippuen.

Työaika: kokoaikainen, ma- pe klo 7-15.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena elokuun loppuun, jonka jälkeen jatkoa katsotaan suoriutumisen ja tarpeiden mukaan.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Haastattelu mahdollista pitää etänä, puhelin-/ videohaastatteluna.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Lisätietoja: tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?