Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotanto-operaattori / Kokoonpanija

Haemme asiakkaallemme Leppävirralle tuotanto-operaattoreita ja kokoonpanijoita!

Tehtävät sisältävät tuotteiden loppukokoonpanoa, laadunvalvontaa ja tarkistusta sekä pakkausta. Tehtävässä edellytetään sorminäppäryyttä, kykyä tehdä työtä käsillään sekä huolellisuutta ja tarkkuutta.

Edellytämme sinulta myös reipasta työskentelyotetta ja tiimityötaitoja. Ammatillinen koulutus ja kokemus teollisuuden tehtävistä on hyödyksi, mutta ei pakollinen.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsopimuksen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaamme kirjoille.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävä edellyttää valmiutta 3-vuorotyöhön.

Mikäli sinulla on hyvä motivaatio ja oikea asenne perehtyä ja opetella operaattorin työtehtäviä, niin haethan paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. 

Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo.9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai puh./sms/wa 0400480613

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?