Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Prosessityöntekijöitä rakennustuoteteollisuuteen

Haemme asiakkaallemme Varkauden Akonlahteen betonityöntekijöitä prosessityöhön.

Työ on olosuhteiltaan likaista, pölyistä ja fyysisesti vaativaa, joten toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, hyvää motivaatiota ja asennetta sekä fyysistä kestävyyttä.

Työtä tehdään pääsääntöisesti 2-vuorossa, viikottain vaihtuvalla vuorokierrolla TAM 2/5.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, muut kortit, kuten tulityökortti ovat tehtävässä eduksi. Myös taito ajaa trukkia katsotaan eduksi työtehtävien hoitamisessa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella työsopimuksella RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n työntekijänä ja jatkuvat loppuvuoteen saakka. Hyvällä tekijällä mahdollisuus työllistyä jatkossa asiakasyritykseen.

Työtehtäviin perehdytetään.

Palkkaus rakennustuoteteollisuuden TES:in mukainen.

Mikäli sinulla on jo kokemusta vastaavista työtehtävistä tai omaat hyvän motivaation opetella uutta, jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo.9-15 HR-asiantuntija Anni Paananen / 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?