Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä (puuteollisuus)

Haemme asiakkaallemme tuotantotyöntekijöitä puuteollisuuden pariin.

Työntekijöitä etsitään monipuolisesti puualan tuotannon eri tehtäviin, mm. pakkaamoon, panelointiin ja höyläämöön.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätön, sillä tulet saamaan tehtäviisi kattavan perehdytyksen. Työskentely tapahtuu siisteissä sisätiloissa, nykyaikaisia laitteita ja tekniikkaa hyödyntäen.

Toivomme hakijoilta valmiutta vuorotyöskentelyyn ja kiinnostusta työllistyä pidemmäksi aikaa. Työsuhde on aluksi määräaikainen ja solmitaan vuokratyösuhteena RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa elokuun loppuun saakka. Tässä tehtävässä sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti määräaikaisen työsuhteen jatkoksi. 

Tarjoamme erinomaisen työmahdollisuuden suuressa kotimaisessa yrityksessä, jossa Sinulla on työntekijänä loistavat mahdollisuudet päästä kehittämään omaa osaamistasi alan ammattilaisten kanssa työskennellessäsi.

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään!

Lisätietoja antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun Päivi Rantsi, 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?