Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Menetelmäsuunnittelija

Etsimme Ratesteel Oy:lle Vieremälle MENETELMÄSUUNNITTELIJAA vakituiseen ja pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Ratesteel Oy on vuonna 1998 perustettu metallituotteiden ja niiden osakokonaisuuksien sopimusvalmistaja, joka toimittaa kansallisille sekä kansainvälisille markkinoille alansa huipputeknologisia tuotteita mm. Ponssen laitekokonaisuuksien muodossa.

Ratesteel Oy:n automatisoitu piensarjatuotanto ja siihen liittyvät asiakasarvoa tuovat palvelut ovat yrityksen ydinosaamisaluetta ja sitä ylläpidetään intohimoisella suhtautumisella kehittämiseen ja sitoutumisella tiiviiseen yhteistyöhön sidosryhmien kanssa.

Yrityksen kasvu-uran on mahdollistanut työntekijöiden tinkimätön asennoituminen laatuun sekä työyhteisön palo olla ylpeä työnsä jäljestä. Ratesteel Oy on osa RD Groupia, jonka liikevaihto on noin 25 M€. RD Groupin muodostavat kolme yritystä; Ratesteel, RDTC Oy ja Debomix Oy, jotka yhdessä työllistävät lähes 150 oman alansa ammattilaista.

Menetelmäsuunnittelijana toimit kehitystiimin jäsenenä kehittäen valmistusmenetelmiä, työkaluja ja apuvälineitä.

Olet myös mukana kehittämässä robotisoitujen tuotantosolujen toimintaa, tuottavuutta sekä laatua yhdessä muun kehitystiimin jäsenten kanssa. Teet läheistä yhteistyötä tuotannon, materiaalihankinnan ja laatutiimin kanssa.

Toivomme sinulta kokemusta 3D-suunnittelusta, roboteista sekä kunnossapidosta. Arvostamme työkokemusta ja katsomme alan koulutuksen eduksi.
Menestyäksesi tässä työssä, tulisi sinun persoonaltasi olla ratkaisukeskeinen ja analyyttinen. Hallitset kokonaisuuksien hahmottamisen ja osaat nähdä ympärilläsi kehitysmahdollisuuksia. Toimiessasi tiimissä ja sidosryhmien kanssa päivittäin, tulisi myös kommunikointitaitojen olla hyvällä tasolla.

Kiinnostuitko uudesta urasta?

Tarjolla sinulle olisi vakituinen pesti mielenkiintoisten ja haastavien tehtävien parissa. Tiimi ja yritys ympärilläsi on kehittyvä ja innostava, jonka mukana pääset tutustumaan korkean teknologian valmistusmenetelmiin.
Ratesteel Oy ja RD Group tarjoavat hyvän uramahdollisuuden, johon kannattaa tarttua!

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Tutustu Ratesteeliin tarkemmin osoitteessa: www.rdgroup.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?