Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Teknisiä asiantuntijoita varaosatoimintoihin ja laitetietokannan ylläpitotehtäviin (Tuotetietoasiantuntija)

Haemme asiakkaallemme Eurajoen Olkiluotoon teknisiä asiantuntijoita varaosatoimintoihin ja laitetietokannan ylläpitotehtäviin (Tuotetietoasiantuntija)

Haemme asiakkaamme tekniikan organisaatioon yhteistyökykyisiä ja tarkkoja sähkö- ja automaatiotekniikan, sekä mekaanisen puolen teknisiä asiantuntijoita varaosatoimintoihin ja laitetietokannan ylläpitotehtäviin. 

Tehtävissä henkilöt pääsevät hyödyntämään teknistä osaamistaan PIM (Product Information Management), laitostietokannan laite-, varaosa- ja nimiketietojen käsittelyssä. Tehtävässä onnistumista tukevat mukava asiantuntijatiimi sekä juuri uudistetut nykyaikaiset työtilat. Työtehtävät tulevat keskittymään henkilön koulutuksen perusteella joko mekaanisiin tai sähkö-/automaation tehtäviin. 

Hakijalta toivotaan tehtävään sopivaa teknistä koulutusta, esim. teknikko tai insinööri (mekaniikka-, prosessi-, sähkö- tai automaatiotekniikka) sekä tarkkuutta, huolellisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön. Lisäksi edellytetään suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Työkokemus varaosahallinnasta katsotaan eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 30.06.2022 16:00

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Jaanaan: (jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 765 7210, puhelintiedustelut arkisin klo 12-16, myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?