Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Apulaisravintolapäällikkö

APULAISRAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ 

 

Etsimme asiakkaallemme Helsingin Töölössä sijaitsevaan ravintolaan ravintola-alan rautaista ammattilaista. Apulaisravintolapäällikön tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.  

Tässä tehtävässä tarvitaan työkokemusta ravintola-alan esimiestehtävistä, erinomaisia asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja sekä ravintola-alalle tyypillistä hyvää paineensietokykyä. Omatoiminen ja positiivisen innostunut työote sekä organisointitaidot tulee näkyä kaikessa tekemisessä. Tehtäväkenttä on monipuolinen ja innostava.  

Aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista, tulosvastuullisista tehtävistä on ehdoton etu. Tässä työyhteisössä pääset vastaamaan baari- ja ruokaravintolatoimintojen lisäksi yritystilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisestä. Ohjaat tiimiä varmoin ottein kaikissa asiakaspalvelutilanteissa.  

Työ alkaa oikean henkilön löydyttyä. Lähetä CV palkkatoiveinen mahdollisimman pian. Haastattelut alkavat hakuaikana. 

Lisätietoja arkisin emma.janhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4189

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?