Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Listoittaja, PK-seudulle

Haemme listojen asentajia vakituiseen työsuhteeseen PK-seudulle

Tehtävänkuva

Haemme asiakkaallemme asentajia listoitus asennuksiin. Sinun on mahdollista työskennellä uudis- ja saneerauskohteissa. Sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Palkkaus on rakennettu kannustavaksi ja työnantaja tarjoaa laajennetun työterveyden sairausturvan.

Odotukset

Toivomme hakijoilta reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä ajokorttia (B). Aikaisempi kokemus alalta tai muu rakentamiseen liittyvä harrastustoiminta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Aikaisempaa työkokemusta ei välttämättä vaadita, jos olet innokas opettelemaan uuden tehtävän käytännön työtä tekemällä. Edellytyksenä työstä suoriutumiselle on hyvä peruskunto ja halu tehdä töitä käsillä.

Työsuhde

Hakijat siirtyvät suoraan asiakkaan kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Palkkaus on talonrakennusteollisuuden TES:in mukaan, alkaen 2 palkkaryhmästä. Työt alkavat nopealla aikataululla heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

 

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa Tomi Tasten: tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?