Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Asiakaspalvelija/Kassatyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme kesätyöntekijää Lahteen, Saksalaan!

Haluatko tehdä työtä monimuotoisessa ja viihtyisässä työyhteisössä? Jos vastasit kyllä tämä tehtävä voisi sopia juuri sinulle!

Huoltamotyöntekijän työtehtäviin kuuluu pääasiassa kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua, sekä ravintolan avustavia tehtäviä. Tässä työssä pääset kartuttamaan monipuolisesti kokemusta erilaisista tehtävistä.

Toivomme hakijoilta reipasta ja oma- aloitteista otetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Olet tiimityöskentelijä ja hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti.

Emme vaadi sinulta aiempaa kokemusta, mutta työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tehtäviin perehdytetään ja tässä työssä hyvä asenne ratkaisee.

Työt alkavat juhannusviikolla perehdytyksellä ja töitä on varmuudella kokoaikaisesti ainakin elokuun loppuun asti.

Työaika: ma- pe klo 5–18 välillä

Palkkaus: TES/ sopimuksen mukaan

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si.

Haastattelu mahdollista pitää etänä, puhelin-/ videohaastatteluna.

Lisätietoja: emma.janhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?