Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijöiden rekrykoulutus

ANDRITZ Warkaus Works Oy on Varkaudessa toimiva konepaja, joka valmistaa vaativia sooda- ja voimakattiloiden paineenalaisia osia teollisuuden tarpeisiin. Yhtiö tarjoaa tuotteita ja palveluita uusiin laitoksiin sekä korjaus- ja modernisointihankkeisiin asiakkaan laatu- ja turvallisuusvaatimusten mukaisesti. Toimitamme tuotteitamme ja palveluitamme globaaleille markkinoille ensisijaisesti ANDRITZ PULP & PAPER -liiketoiminta-alueen maailmanlaajuisen organisaation kautta. ANDRITZ Warkaus Works on ANDRITZ Oy:n tytäryhtiö ja osa kansainvälistä ANDRITZ-teknologiakonsernia.

Yhtiön uudet modernit toimitilat valmistuvat heinäkuussa 2022 Varkauteen. Maailmanluokan konepaja pystyy palvelemaan asiakkaitaan yhä tehokkaammin ja ympäristöystävällisemmin, sekä tarjoamaan henkilöstölleen viihtyisät, ajanmukaiset ja turvalliset työolosuhteet.


Haemme viittä uutta metallialan tekijää ANDRITZ Warkaus Worksille!

Hae metallialan tuotantotyöntekijäksi rekrytointikoulutuksen kautta!

Rekrykoulutuksen tavoitteena on kouluttaa uusia metallialan osaajia ANDRITZ Warkaus Works Oy:n palvelukseen. Koulutuksessa opiskelija saa perehdytyksen monipuolisesti esikäsittelyvalmistuslinjan, taivutuskoneen käyttäjän tai hitsaajan erilaisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Koulutuksen päätteeksi työntekijällä on valmiudet itsenäiseen työskentelyyn ja mahdollisuudet kehittää osaamistasi todelliseksi metallialan ammattilaiseksi.

Toivomme hakijalta esimerkiksi työn, koulutuksen tai harrastuksen kautta tullutta kokemusta metallialan töistä. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne uutta alaa kohtaan ja motivaatio uuden oppimiseen. Sitoutuneelle ja motivoituneelle tekijälle tarjolla pitkäaikainen työsuhde.

Koulutus toteutetaan teoriaopintoina sekä työssäoppimisena ANDRITZ Warkaus Works Oy:n tiloissa, Relanderinkatu 2, 78200 Varkaus. Koulutuksessa huomioidaan valittujen henkilöiden osaaminen ja heidän taustansa.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alla oleville hakijoille, joilla on voimassa oleva työnhaku TE-toimistossa.

Rekrytointikoulutus alkaa maanantaina 15.8.2022. Koulutuksen kesto on 80 päivää.

Kaikki rekrytointikoulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät ANDRITZ Warkaus Works Oy:n työtehtäviin RTK-Henkilöstöpalvelun kautta koulutuksen päätyttä joulukuussa 2022. 

Hakemukset tulee jättää 31.7.2022 mennessä sähköisellä hakulomakkeella sekä www.te-palvelut.fi / haussa oleva työvoimakoulutus että https://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/?id=19359717

TE-palveluiden koulutusnumero: 707264

Lisätietoja koulutukseen liittyen antaa arkisin klo.9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen, puh./wa/sms 0400 480 613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Kiinnostuitko rekrytointikoulutuksesta?

Koulutuksesta järjestetään TE-live -infolähetys keskiviikkona 8.6. klo.14.00
Lähetystä voi seurata suorana ja omia kysymyksiä esittää chatissa osoitteessa te-live.fi/live sekä Pohjois-Savon TE-palveluiden Facebook-sivuilla tai YouTube-kanavalla. Anonyymisti kysyminen onnistuu TE-liven nettisivuilla, lähetyksestä jää myös tallenne.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?