Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijöitä puuteollisuuteen (kesätyö)

Oplax on kokenut ja ammattimainen kuormalavojen valmistaja, jonka toimipisteet sijaitsevan Torniossa ja Mikkelissä. Lavat suunnitellaan ja valmistetaan käyttötarkoituksen ja pakattavan tuotteen mukaan yli 20 vuoden kokemuksella. Pakkausratkaisut koostuvat pääasiassa puusta valmistetuista tuotteista, jotka tukevat ideologiaa valmistaa ympäristöystävällisiä tuotteita. Lue lisää https://www.oplax.fi/ 


Etsimme asiakkaallemme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANTOLINJASTOLLE puuteollisuuteen Mikkeliin.

Työpäivääsi kuuluu muun muassa prosessi- ja linjastotyöskentelyä sekä materiaalivirtojen käsittelyä.

Toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa sekä motivoitunutta työotetta, asenne ratkaisee! Työhön annetaan kattava perehdytys. 

Työ on kokoaikainen, kahdessa vuorossa tehtävä arkityö. Työssä noudatetaan Puusepänteollisuuden työehtosopimusta. Työsuhde on määräaikainen, ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuu syyskuuhun asti, hyvällä työntekijällä mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. Kerrothan hakemuksessasi oman käytettävyytesi. 
 
Kiinnostuitko? Hae paikkaa hakemuslinkin kautta mahdollisimman pian, haastattelut käynnistetään jos hakuaikana ja haku päättyy sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo.9–15 RTK-henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?