Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijöitä

Aspocomp Group Oyj on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, joka on erikoistunut vaativiin piirilevyteknologioihin. Piirilevyjen valmistuksen ohella Aspocomp tarjoaa niihin liittyviä suunnittelu- ja logistiikkapalveluita.

Aspocomp luo lisäarvoa asiakkailleen vahvalla valmistuksen ja teknologian osaamisellaan sekä nopeilla ja luotettavilla toimituksillaan. Aspocompin toimittamia piirilevyjä käytetään muun muassa tietoliikenneverkoissa ja -laitteissa, autoelektroniikassa, turvateknologian ja terveydenhuollon järjestelmissä, mikropiirien tuotekehityksessä sekä teollisuuden automaatiosovelluksissa.

Piirilevy on pääasiallinen liitäntämenetelmä elektronisissa laitteissa. Useimmissa elektronisissa laitteissa piirilevy toteuttaa komponenttien välisen kytkennän sekä toimii komponenttien asennusalustana. 

Tulet täydentämään noin sadan ammattilaisemme joukkoamme ja varmistamaan Aspocompin hyvää asiakaspalvelua asiakkaillemme.

Lisätietoa yrityksestä saat osoitteessa www.aspocomp.com

Etsimme nyt Aspocompille kasvavan tilauskannan myötä tuotannontyöntekijöitä useisiin eri työtehtäviin.

Työtehtävät voivat pitää sisällään esimerkiksi kokoonpanoa, testausta tai erilaisia linjaston ajo- ja huoltotehtäviä. Tarkka työnkuvasi muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Hakijalta edellytämme huolellisuutta ja tarkkuutta työssä sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostat laadukasta lopputulosta ja kannat vastuun omasta työstäsi ja sen laadusta. Olet oma-aloitteinen tiimipeluri ja vastaat omalta osaltasi töiden lopputuloksista. Odotamme joustavuutta työaikojen suhteen ja mahdollisuutta vuorotyöntekemiseen.

Tehtävässä menestyminen ei edellytä aiempaa kokemusta, sillä tulet saamaan kattavan perehdytyksen ja työhön opastuksen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan, jossa on mahdollisuus kasvaa alan ammattilaiseksi.

Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa 12 kuukauden määräaikaisuudella, tähdäten kuitenkin vakinaistumiseen. Palkkaus teknologiateollisuuden TES:n mukainen. Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen muodossa.

Kerrothan hakemuksessasi itsestäsi ja toiveistasi työtä kohtaan.

Kiinnostuitko paikasta? Hae pian oheisen hakulinkin kautta ja varmista mahdollisuutesi työllistyä hyvään työyhteisöön mielenkiintoisten tehtävien pariin.

Lisätietoja tehtävistä ja rekrytointiprosessista antaa arkisin klo 9–15 Daniel Hakso p. 044 4124143/ daniel.hakso@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?