Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Telineasentajia ja telineapulaisia

Etsimme asiakkaallemme telineasentajia ja telineapulaisia Oulun alueelle.

Voit olla kokemusta kerryttänyt telineasentaja, jolta asennustyöt onnistuvat sujuvasti erilaisissa työkohteissa tai urasi alkutaipaleella oleva motivoitunut ja oma-aloitteinen henkilö.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja työturvallisuuden huomioivia työskentelyotteita.

Hakijalle katsotaan eduksi voimassa oleva työturvallisuuskortti, mutta myös koulutuksen järjestäminen ennen töiden aloittamista onnistuu.

Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, ja satunnaiset ilta- ja viikonloppuvuorot voivat olla mahdollisia.

Palkkauksen pohjana on rakennusalan työehtosopimus. Palkan määrittelyssä huomioidaan osaamisesi ja mahdolliset vuorolisät maksetaan työehtosopimuksen mukaan.

Sinua odottaa monipuolinen työnkuva uniikeissa ja vaihtuvissa työkohteissa Oulun alueella. Tulet saamaan tehtävääsi kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Varustamme sinut työhön sopivilla, uusilla työvaatteilla. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tarjolla on eri mittaisia työsuhteita, niin kesälle, kuin myös pidemmällekin ajanjaksolle. Kerro siis hakemuksellasi, kuinka olet käytettävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ma- ke klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun Daniel Hakso,044 412 4143/ daniel.hakso@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?