Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Logistiikan ja varastotyön tehtävät, Pirkanmaa

Oletko varasto- ja logistiikkatehtävistä kiinnostunut vielä uransa alkutaipaletta taittava innokas tekijä tai jo alan kokenut konkari? Joko tai, jatka lukemista!

Etsimme jatkuvasti osaajia monipuolisiin VARASTOALAN TEHTÄVIIN Pirkanmaan alueelle!

Työtehtävät 

Työtä logistiikan parissa on tarjolla mm. pakkaus-, keräily- ja lähetystehtävien, sekä myös kuljetustyön muodossa. Tarpeita on sekä koko- että osa- aikaisesti. Omalla suoriutumisella pystyy vaikuttamaan vuorojen määrään ja työn kestoon. 

Mitä logistiikan tehtävissä menestyminen edellyttää? 

Varaston ja logistiikan tehtävissä menestyt, jos sinulta löytyy tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta sekä valmius suorittaa myös rutiininomaisia tehtäviä. Tämän lisäksi toivomme sinulta vuorotyövalmiutta, kykyä tiimityöskentelyyn sekä valmiutta fyysiseen työhön. Hakijan eduksi luetaan aiempi kokemus varastotyöstä ja trukin käyttämisestä.

Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta! Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa:

- HR-asiantuntija Daniel Hakso (daniel.hakso@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 4124143) - puhelintiedustelut ma-ke klo klo 13-15.

- HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637)- puhelintiedustelut to-pe klo klo 13-15.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?