Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Laadunvalvoja

Haemme asiakasyrityksellemme  LAADUNVALVOJAA.

Työtehtävät sisältävät laadunvalvontaa ja työskentely tapahtuu pimeässä huoneessa tarkastaen valon kulkua.

Luemme eduksi jos sinulle on kertynyt osaamista jo laadunvalvonnan tehtävistä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla ammattilainen vaan osaamistasi tuetaan kattavalla ja laadukkaalla perehdytyksellä.  Motivoitunut asenne ratkaisee - Mikäli olet oma-aloitteinen sekä halukas kehittymään osaajaksi, voit olla juuri etsimämme henkilö. Toivomme, että olet pitkäjänteinen, huolellinen ja tarkka tekijä.

Työtä on tarjolla kokopäiväisesti tämän vuoden loppuun ja sitä tehdään päivävuorossa, valmius kahteen vuoroon on oltava. Työt sijaitsevat lehmossa. 

Kiinnostuitko?  Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.  Tartu mahdollisuuteen nopeasti ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:

Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?