Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kattoasentajia Pohjois-Savon alueelle

Sareni Oy on leppävirtalainen katto- ja ulkoverhousremontteihin erikoistunut perheyritys, joka on uusinut savolaisten kattoja jo yli kymmenen vuoden ajan. Sareni Oy tunnetaan jo laajalla alueella asiantuntevasta ja ystävällisestä palvelustaan. Lue lisää yrityksestä www.sareni.fi 

Oletko sinä motivoitunut rakennusalan ammattilainen, joka ei pelkää korkeita paikkoja?

Haemme NÄPPÄRIÄ KATTOASENTAJIA Savon alueelle!

Kattoasentajana työskentelet erilaisissa kohteissa niin omakotitalojen kuin isojen tehdashallienkin katoilla. Kohteet sijaitsevat Savon alueella, mutta pääsääntöisesti työssäkäyntialueenasi on Leppävirta-Varkaus-Kuopio. Työ on fyysistä ja nopeatahtista, ja sitä tehdään pareittain tai ryhmissä. Asiantunteva ja leppoisa työryhmä pitää huolen siitä, että saat tarvittavan perehdytyksen alkuun!

Toivomme hakijalta rakennusalan kokemusta, mutta tärkein edellytys selviytyä työstä on kuitenkin motivoitunut ja oppimiskykyinen asenne! Löytyyhän sinulta taskustasi myös ajokortti sekä työturvallisuuskortti.

Tarjoamme kokoaikaisen työpaikan mukavassa työporukassa. Työt alkavat määräaikaisena työsuhteena RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakkaamme kirjoilla. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, toivomme hakijalta kuitenkin joustavuutta ajoittain. Palkkaus rakennusalan tes / sopimuksen mukaan.

Työt alkavat heinäkuun lopussa aikana sovitusti, mutta haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi  tai wa/sms/puh. 0400480613 

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?