Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Sähköasentaja Poriin

Vuosien varrella suunnittelijamme ja myyjämme ovat tutustuneet tuhansiin käyttökohteisiin ja tunnistaneet niihin liittyvää problematiikkaa. Tämän kokemuksen ansiosta voimme tarjota erinomaisia ratkaisua erilaisiin prosesseihin ja markkinatilanteisiin. Voit olla varma, että heikoin lenkkisi ei ole Aqua Clean! https://www.aquaclean.fi/

Haemme Poriin Hyväntuulentielle, Aqua Clean Oy:lle SÄHKÖASENTAJAA.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta tai asennushommista. Hakijalta odotetaan myös voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia sekä piirikaavioiden lukutaitoa. Sinulla on myös positiivinen asenne tekemiseen sekä ahkera ote työntekoon.

Työ on päivätyötä ja määräaikainen sopimus tehdään aluksi vuokratyösuhteena. Palkkaus Teknologian TES / kokemuksen mukaan.

Hae paikkaa pikaisesti sillä haastattelemme jo hakuaikana. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Jaanaan: (sami.leppanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4767, puhelintiedustelut arkisin klo 12-16, myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?