Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Hitsaajia

Hallitsetko hitsauksen käytännössä? Haluatko kehittää omaa toimintaasi ja päästä eteenpäin myös omalla urallasi?

Etsimme asiakkaallemme Vieremälle HITSAAJIA vakituisiin ja pitkäkestoisiin työsuhteisiin.

Hitsaajan tehtävässä tulet toimimaan piensarjatuotannossa hitsaten lähinnä Mag-menetelmällä. Hitsaus tapahtuu kuvien perusteella, joten toivomme tekijältä hyvää kuvanlukutaitoa. Myös hitsausrobotit kuuluvat olennaisena osana tuotantoon, joten aiempi kokemus näistä tai halu opetella robotiikkaa luetaan hakijalle eduksi. Oma kiinnostus ja kehittymisen halu ovatkin tärkeimpiä etsittäviä ominaisuuksia pätevän hitsaustaidon ohella.

Työtä tehdään 2-vuorossa, tulevaisuuden osalta myös 3-vuorovalmiutta toivotaan.

Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta, paikat täytetään sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-15 HR-asiantuntija Noora Toivanen, puh./WA/SMS 045 231 0590 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?