Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Jauhemaalari

Haemme asiakkaallemme Outokumpuun Jauhemaalaria työskentelemään maalauslinjastolle.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten metallikappaleiden jauhemaalaus linjastolla. Pääset hyödyntämään nykyaikaisia maalauslinjastoja, lisäksi työkuvaasi kuuluvat esikäsittelyä, laaduntarkkailua sekä pienet, käsin tehtävät maalaukset.  

Eduksi on, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta teollisesta työstä, mutta tehtävään perehdytetään kyllä.  Tehtävään tarjoamme sinulle siistit työtilat sekä mukavan työyhteisön. Olet ennen kaikkea oppimiskykyinen, motivoitunut ja oma-aloitteinen työssäsi. Sinulla on myös normaali fyysinen kunto ja olet valmis tekemään 3-vuorotyötä. 

Työnantajasi on työsuhteesi alussa RTK-henkilöstöpalvelu, ja sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Jos kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?