Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Asiakaspalvelutyöntekijöitä

Haemme teollisuuden alalla toimivalle asiakkaallemme Joensuuhun kahta asiakaspalvelutyöntekijää. 

Päivittäiset työtehtäväsi koostuvat asiakaspalvelusta, tuotannon ja myynnin tukitoimista, mm. tilausten käsittelyä, hinnaston päivittämisestä ja laskutuksen tarkistamisesta. 

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta, hyviä it-taitoja sekä hyvää suomen ja englannin kielitaitoa. Henkilönä olet aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, jolta löytyy myös myyntihenkisyyttä. Lisäksi olet oma-aloitteinen, tarkka työssäsi ja omaksut nopeasti erilaisia tietojärjestelmiä.

Valmis osaaja sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, tehtävään on hyvä perehdytys ja koet erinomaisen asiakaspalvelun intohimoksesi: osaat palvella kiireessäkin jokaisen asiakkaan yksilöllisesti ja laadukkaasti ja osaat työskennellä niin tiimissä, itsenäisesti kuin erilaisten ihmisten kanssa. Työpäivät ovat välillä hektisiä, joten paineensietokyvystä ja hymystä kiireen keskellä ei ole haittaa. 

Työnhaku toteutetaan yhdessä RTK-henkilöstöpalveluiden kanssa. Hakemukset palkkatoivomuksineen toimitetaan sähköisen linkin kautta. Jätä hakemuksesi viimeistään 3.7.2022 mennessä osoitteessa: www.rtkhenkilostopalvelu.fi ja avoimet työpaikat.

Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa, hae siis jo tänään ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta! 

Lisätietoja tehtävästä antaa:


RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n palvelupäällikkö Minna Taivainen, minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi / puh. 044 385 4280.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?