Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Hankintakoordinaattori

Logo of John Deere

John Deere Forestry Oy:n kotipaikka on Tampere, jossa sijaitsee metsäkoneiden tuotekehityskeskus ja Euroopan markkinointikeskus. Yhtiö työllistää Suomessa noin 700 työntekijää. John Deere -metsäkoneet valmistetaan Joensuussa. Lisätietoja osoitteessa www.JohnDeere.fi

Deere & Company (www.JohnDeere.com) on maailman johtava kehittyneiden tuotteiden, teknologian ja palveluiden tarjoaja niille, joiden työ edistää maanviljelystä ja maanrakennusta – asiakkaat, jotka korjaavat satoa tai muokkaavat, rikastavat ja rakentavat maata maailman lisääntyvän ruuan, polttoaineen, rakentamisen ja infrastruktuurin tarpeiden täyttämiseksi.

 

Haemme Joensuun tehtaalle määräaikaiseen työsuhteeseen

Hankintakoordinaattoria

 

Tässä tehtävässä pääset mielenkiintoisten työtehtävien pariin osana hankinnan ja muutostenhallinnan tiimiä.

Päävastuualueitasi ovat:

Lisäksi tehtävä pitää sisällään erilaisia tiedottamiseen ja matkustukseen liittyviä tehtäviä sekä tehtaan vierailijaryhmien ja tilaisuuksien koordinointia.

Odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja, sillä toimit tiiviissä yhteistyössä useiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sinulla on vähintään ammattikorkeakoulutasoinen koulutus ja hyvät tietotekniset taidot (MS Office, IFS-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi). Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

 

Tarjoamme sinulle:

 

Tervetuloa kehittymään kanssamme!

Työsuhde sovitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa.  Toimeksianto John Deere Forestry Oy:llä  vuoden 2023 loppuun saakka. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa, hae siis jo tänään!  Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta! 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy,  palvelupäällikkö Minna Taivainen, minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi / puh. 044 385 4280

John Deere Forestry Oy, materiaalipäällikkö Ari Toivanen p. 050 533 0702 


Jätä hakemuksesi viimeistään 3.7.2022 mennessä osoitteessa: www.rtkhenkilostopalvelu.fi ja avoimet työpaikat.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?