Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantoinsinööri Poriin

Vuosien varrella suunnittelijamme ja myyjämme ovat tutustuneet tuhansiin käyttökohteisiin ja tunnistaneet niihin liittyvää problematiikkaa. Tämän kokemuksen ansiosta voimme tarjota erinomaisia ratkaisua erilaisiin prosesseihin ja markkinatilanteisiin. Voit olla varma, että heikoin lenkkisi ei ole Aqua Clean! https://www.aquaclean.fi/

 

Haemme Poriin, teollisuuspesukoneita valmistavalle Aqua Clean Oy:lle tuotantoinsinööriä kasvamaan tulevaisuuden tuotantopäälliköksi.

Olet konepuolen insinööri ja sinulla on kokemusta konepajan tuotannosta sekä hankinnoista. Puhut sujuvasti ainakin englannin kieltä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi edellytyksenä ovat hyvät IT-taidot, sosiaalisuus ja kyky toimia kansainvälisessä työympäristössä.

Työsuhde solmitaan suoraan Aqua Cleanille. Ensin tehdään sopimus tuotantoinsinöörin tehtävään ja myöhemmin perehdytysjakson  jälkeen tuotantopäällikön tehtävään. Palkkaus tehtävänimikkeen ja kokemuksen mukaan.

 

Kiinnostuitko? Aqua Clean tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä perehdytysjakson jälkeen tuotantopäälliköksi nykyisen eläköityessä.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Samilta: (sami.leppanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4767, puhelintiedustelut arkisin klo 12-15, myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

 

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

 

Sami Leppänen

p. 044 412 4767

sami.leppanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?