Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tapahtumatyöntekijöitä Rauman Lukon kotipeleihin

Kaipaatko elämääsi vähän urheilutapahtumien huumaa? Sykkiikö sydämesi jääkiekolle? Vai nautitko kenties muuten työskentelystä ihmisvilinässä?

Rauman Lukko Oy on alueellaan vahva brändi ja talousalueen imagon rakentaja sekä merkittävin urheiluseura. Lukko vaikuttaa vahvasti myös yhteiskuntaan ja on merkittävä työllistäjä Rauman seudulla.

Haemme nyt konserniimme Rauman Lukko Oy:lle tapahtumahenkilökuntaa alkavan SM-liigakauden kotipeleihin sekä muihin tapahtumiin. 

Pääset vastaamaan aitioasiakkaiden tarjoiluista ja viihtyvyydestä. Aiempi kokemus myyntityöstä, kassakoneen ja maksupäätteen käytöstä sekä tarjoilu- ja anniskelutyöstä katsotaan eduksi, mutta asenteella pääset tässä työssä pitkälle!

Työ on keikkatyötä ja sopii loistavasti vaikkapa opiskelijalle tai sivutyöksi.

Laita hakemuksesi ja CV:si tulemaan oheisen linkin kautta mahdollisimman pian! 

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Samiin: (sami.leppanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4767, puhelintiedustelut arkisin klo 13-15.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?